Nya OptiBean X från Animo

Smaken sitter i de minsta detaljerna

En stark espresso eller den perfekta cappuccinon, en utsökt lungo – vad du än dricker finns den sanna smaken i de minsta detaljerna. Först när förutsättningarna är perfekta får du det kaffe som verkligen passar dig. Det är precis vad vi erbjuder med den senaste kaffeautomaten i vårt prisbelönta OptiBean-sortiment. Maskinens innandöme har helt omdesignats för högsta precision i smaken. Kopp efter kopp efter kopp.

Kaffets ädla konst

Att göra det perfekta kaffet kan vara enkelt om du har rätt verktyg. OptiBean X är utrustad med en helt ny X-pressbryggare och med sin smarta kombination av högkvalitativa komponenter och tekniska innovationer, serverar OptiBean X perfekt espresso och färskbryggt kaffe samt många variationer på ett ögonblick. Även när du brygger två koppar samtidigt.

Lätt att använda

Nya OptiBean har illustrerade instruktioner och vi har även sett till att alla delar finns på synliga och tillgängliga ställen. Det betyder att du kan rengöra maskinen till nyskick på under 10 minuter.

OptiBean X är användarvänlig på alla sätt och kräver minimalt med underhåll. Följ enkelt det intuitiva gränssnittet på 7-tums pekskärmen för att snabbt brygga din espresso, kaffe eller te.

Kvalitetskonstruktion

OptiBean X är tillverkad av rostfritt stål och återvunnen plast och har designats med utgångspunkt i den nuvarande framgångsrika OptiBean-modellen. Alla delar har valts ut med största noggrannhet av Animo och håller högsta kvalitet – med fokus på tillförlitlighet, hållbarhet och användarvänlighet. Och naturligtvis är OptiBean energieffektiv.

Förhöjer omgivningen

God smak handlar inte bara om kaffe. Rena designlinjer och vänlig LED-belysning gör OptiBean X till ett slående komplement till alla interiörer.

  • Färgad front i svart eller vitt.
  • Sidopaneler möjliga i svart eller trästruktur.
  • Inbjudande och användarvänligt gränssnitt.
  • Ljus LED-belysning kan ställas in efter dina egna önskemål.
  • Bönor är synliga för autentisk espressoupplevelse.
  • Olika egna märkesalternativ för företagsmärkning på glasplattan eller på pekskärmen.

Kontakt / Offertförfrågan

0321-52201

Jag vill veta mer!
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Rulla till toppen