Om oss

Coffeebox är den naturliga utvecklingen ur en passionerad kärlek till kaffe. Vi bygger vår verksamhet på att leverera högkvalitativa serveringslösningar med modern utrustning, noga utvalda förbrukningsvaror och trygg service.

TOTALLEVERANTÖR AV PROFESSIONELLA SERVERINGSLÖSNINGAR

Med kunden i fokus

Coffeebox har anor sedan 1972 och drivs av erfarna branschveteraner som under decennier utvecklat ett uppskattat och framgångsrikt koncept för professionella fikalösningar.

Coffeebox är det lokala företaget med personlig service där vi vågar garantera att våra kunder aldrig blir reducerade till ett kundnummer i mängden eller hänvisas till telefonkö i ett callcenter. Vi är fristående och arbetar utan fördyrande mellanhänder vilket ger en hög flexibilitet i affärsmodellen och konkurrenskraftig prisnivå. 

Från start till mål

Våra experter har solid erfarenhet och kunskap som står till ert förfogande för planering, installation, drift och service av er serveringslösning.

Vi finns med er från en initial kontakt där vi lyssnar till era önskemål och behov och utifrån det utarbetar vi lämpliga förslag som sedan utvärderas tillsammans med er. Vi installerar utrustning, kalibrerar för bästa smak och funktion och tar därefter ansvar för en kontinuerlig problemfri drift i alla lägen med regelbundna servicebesök

Smakgaranti

Vi skräddarsyr ett upplägg där hantering och maskiner anpassas efter era behov och önskemål. Med kvalitetskaffen från hela världen i en rad olika rostningar smakar vi oss tillsammans fram till den perfekta koppen, serverat i en form som matchar era förutsättningar. 

Vi kompromissar inte med den smakupplevelse vi erbjuder där varje utrustning kalibreras med recepturer för de specifika produkter ni önskar servera.

Omtänksamma koppar

Coffeebox värnar om miljö och rättvisa i hela kedjan från odling till färdig kopp. Vi ställer höga krav på våra leverantörer och kan erbjuda en välcertifierad, ekologisk serveringslösning med lägsta möjliga miljöavtryck.

Den utrustning vi tillhandahåller är miljöklassad, återvinningsbar, har låg energiförbrukning och håller en kvalitet som borgar för lång livslängd.

NÅGRA AV VÅRA SAMARBETSPARTNERS

Rulla till toppen