Kaffeautomater

Hyr en kaffeautomat från Coffeebox med all service inkluderad! Ett smidigt koncept anpassat efter era behov och önskemål.

Revolutionera kaffepausen på ert företag med någon av våra högkvalitativa kaffeautomater.

Våra kaffeautomater för företag är lätta att använda och ger dig möjlighet att njuta av en rad olika varma drycker, som perfekt färskbryggt kaffe, espresso, krämig cappuccino eller en kopp choklad. Med snabb bryggteknik får du en perfekt kopp kaffe på nolltid, vilket uppskattas av företag med höga krav på snabbhet och effektivitet. Kaffeautomaterna anpassas med kapacitet och funktioner efter era behov och kan enkelt kompletteras med en rad olika tillbehör.

En kaffeautomat är en utmärkt investering i arbetsmiljö och produktivitet på arbetsplatsen. Kaffeautomater erbjuder bekvämligheten att med ett knapptryck snabbt kunna brygga en kopp kaffe eller en hel kanna vid behov. Dessutom, genom att erbjuda ett brett utbud av kaffesorter och drycker, tillgodoser kaffeautomater olika smakpreferenser hos dina anställda. Slutligen, genom att välja en energieffektiv och miljövänlig kaffeautomat, bidrar du till en mer hållbar arbetsplats.

RING 0321-52200 FÖR EXPERTHJÄLP!

Färskbrygg

Färskbryggt kaffe direkt från nymalda hela bönor eller färdigmalet kaffe. Välj meny och kapacitet efter era önskemål och behov.

Espresso

Kaffe bryggt under högt tryck med delikat créma och fyllig smak.

Instant

Instantautomater passar den som uppskattar hög kapacitet, snabb servering och ett minimum av underhåll.

Tillbehör & Add-ons

Vattenfilter, läckageskydd, betallösningar m.m.

Rulla till toppen