+46 (0)321-522 00
mån-tor: 8 - 16:30, fre 8-15:30

 

 

Kaffe med passion och engagemang

Coffeebox är den naturliga utvecklingen ur en kärlek till kaffe. Den svarta koppen utgör för många en omistlig del av dagen och vi bygger vår verksamhet på att leverera högkvalitativa serveringslösningar för arbetsplatser, café och restauranger med modern utrustning, noga utvalda förbrukningsvaror och trygg service.

Coffeebox har anor sedan 1974 och erbjuder tjänster i större delen av Västra Sverige. Vi är helt fristående och arbetar utan fördyrande mellanhänder vilket ger en hög flexibilitet i affärsmodellen och konkurrenskraftig prisnivå. Med Coffeebox kan ni välja att äga er utrustning eller ett förmånligt hyresupplägg.

Funktionsgaranti

Fullutrustade servicebilar med kompetent och erfaren servicepersonal står alltid till er tjänst med kort varsel. Med regelbundna servicebesök säkerställer vi att ni i varje tillfälle har en fullt fungerande maskinpark med perfekta smakupplevelser och oklanderlig hygien. Vi besöker er på tidpunkter där vi inte inkräktar på era rutiner för fikaraster och genomför arbeten diskret och effektivt.

Kundanpassning & rätt smak

Våra experter skräddarsyr ett upplägg efter era behov och önskemål där hantering och maskiner anpassas efter era förutsättningar. Med kaffe från hela världen i en rad olika rostningar smakar vi oss tillsammans fram till den perfekta koppen. Varje maskin kalibreras med recept för den specifika kaffesorten och eftersom större delen av det kaffe vi dricker består av vatten installeras vattenfilter vilket ytterligare förhöjer smaken och ger högre driftsäkerhet. Vi kompromissar inte med den smakupplevelse vi erbjuder.

För er som önskar en särpräglad och unik kaffeservering erbjuder vi Private Brand, ert eget kaffe där ni är delaktiga i framtagningen så det smakar exakt så som ni vill. Receptet blir ert eget och förpackningar profileras med ert varumärke eller budskap.

Enkel logistik

Vi fungerar som er totalleverantör för allt fikarelaterat. Vårt sortiment innehåller ett brett utbud av utrustning och förbrukningsvaror som uppfyller högt ställda krav. Ert behov av kaffe m.m. levereras regelbundet direkt till er med våra leveransbilar i fasta leveransturer lagda för minsta miljöpåverkan.

Ordrar lägger ni enkelt via vår webshop eller kundtjänst alternativt begär ni en automatiserad hantering där era önskade produkter vid varje givet tillfälle återfinns i adekvata volymer i ert förråd.

Ansvar och drift

Våra experter har solid erfarenhet och kunskap som står till ert förfogande för planering, applicering, installation, drift och service.

Vi finns med er från en initial kontakt där vi lyssnar till era önskemål och behov och utifrån det utarbetar vi lämpliga förslag som sedan utvärderas tillsammans med er. Vi installerar utrustning, kalibrerar för bästa smak och funktion och tar därefter ansvar för en kontinuerlig problemfri drift i alla lägen med regelbundna servicebesök.

Läs mer om Coffeebox service

Njut kaffe med gott samvete

Coffeebox värnar om miljö och rättvisa i hela kedjan från odling till färdig kopp. Vi ställer höga krav på våra leverantörer och kan erbjuda en välcertifierad, ekologisk serveringslösning med lägsta möjliga miljöavtryck.

Vi tillhandahåller utrustning som är miljöklassad, återvinningsbar, har låg energiförbrukning och håller en kvalitet som borgar för lång livslängd.

Läs mer om Coffeebox miljöarbete