Animo OptiBean X serveringsmiljö

Kaffe på jobbet med Coffeebox

Vi erbjuder en komplett fikalösning för ert företag

Hos oss finner du ett omfattande sortiment av kaffeautomater, noga utvalda kaffesorter, teer, tilltugg och allt annat du behöver för att skapa den perfekta pausen i er verksamhet. Allt paketerat i en förmånlig månadshyra där trygg service ingår under hela vårt samarbete.

Vi finns med er redan från planeringsstadiet med support, råd och expertis och skräddarsyr därefter en lämplig paketlösning tillsammans med er.

Kaffemaskiner för alla behov

Vi tillhandahåller kaffemaskiner för alla behov oavsett om ni är en mindre firma med några få kafferaster per dag eller en intensiv servering med hundratals serveringar per timme. Vi tar hela ansvaret från kaffeböna till färdig kopp.

Kaffeautomater

Inbjudande design, enkel användning, snabb servering och minimalt underhåll. Omfattande menyer av goda smakupplevelser tillgängliga med ett enkelt knapptryck.

coffee, cup, mug-6171744.jpg

Kaffebryggare

Är ni många som vill fika samtidigt? En modern brygglösning kan vara rätt för just er!

Vattenkylare

Kolsyrat, friskt vatten på jobbet höjer produktiviteten och skapar glada medarbetare.

Noga utvalda förbrukningsvaror

Vi skapar fikaraster att längta efter. Ett fullcertifierat sortiment av goda kaffesorter, teer, tilltugg m.m.

Hyr kaffeautomat - från endast 395:-/mån!

Hyr den kaffemaskin ni önskar, med goda kaffesorter och trygg service. Vi installerar på plats, utbildar personalen och håller en smakprovning för att ställa in precis den meny som passar er allra bäst.

Varför hyra en kaffeautomat från Coffeebox?

Coffeebox - det lokala alternativet!

Som lokal totalleverantör arbetar vi fristående och utan fördyrande mellanhänder, vilket borgar för hög flexibilitet och en möjlighet att möta era behov på bästa sätt.

Hos oss får ni snabb, personlig service och blir aldrig reducerade till ett kundnummer eller förpassade till ett anonymt callcenter.

Upptäck skillnaden och kontakta oss idag!

Rulla till toppen