+46 (0)321-522 00
mån-tor: 8 - 16:30, fre 8-15:30
Nya Wittenborg 95 hos Coffeebox
  • 12 december 2018

Nya Wittenborg 95 hos Coffeebox

Wittenborg 95 är senaste automaten från välkända Wittenborg. Automaten bygger på samma design som flaggskeppet 9100.


Kaffe - som du vill ha det.

Wittenborgs nya Z4000-bryggteknik möjliggör servering av såväl perfekt espresso som utomordentligt färskbryggt kaffe i en rad varianter. Utöver kaffe serveras ett urval av cappuccino och latte eller varm choklad. En stor kaffebehållare på hela 3000g ger en bekväm hantering. Avfallet kan hanteras såväl i maskinen som i bänk/underskåp.

Smarta lösningar 

För att undvika korskontaminering mellan kaffe och teservering serveras hetvatten i en separat serveringspunkt. Sensorer känner huruvida du placerar koppen rätt och vägleder via ljus och grafik. Ett stort serveringsutrymme medger enkel servering i såväl koppar, muggar och kannor.

Wittenborg 95 är utrustad med telemetri vilket innebär att maskinen kan kopplas till WI-FI och meddelar då statistik och eventuella fel via e-post. Det är en ny nivå av trygghet i kaffeserveringen och ger vår servicepersonal unika möjligheter att jobba proaktivt och åtgärda eventuella driftstörningar mycket snabbt.

Prova en Wittenborg 95 i er verksamhet.

I januari 2019 är de första automaterna redo för placering i er fikaservering. Kontakta oss för att boka en testperiod där ni får uppleva Wittenborg 95, avnjuta gott kaffe och utvärdera alla dess fördelar.Länkar

Produktblad PDF

Coffeebox produktsida

Evoca produktsida