+46 (0)321-522 00
mån-tor: 8 - 16:30, fre 8-15:30
Nya Wittenborg 95 hos Coffeebox
  • 12 december 2018

Nya Wittenborg 95 hos Coffeebox

Wittenborg 95 är senaste automaten från välkända Wittenborg. Automaten bygger på samma design som flaggskeppet 9100.


Kaffe - som du vill ha det.

Wittenborgs nya Z4000-bryggteknik möjliggör servering av såväl perfekt espresso som utomordentligt färskbryggt kaffe i en rad varianter. Utöver kaffe serveras ett urval av cappuccino och latte eller varm choklad. En stor kaffebehållare på hela 3000g ger en bekväm hantering. Avfallet kan hanteras såväl i maskinen som i bänk/underskåp.

Smarta lösningar 

För att undvika korskontaminering mellan kaffe och teservering serveras hetvatten i en separat serveringspunkt. Sensorer känner huruvida du placerar koppen rätt och vägleder via ljus och grafik. Ett stort serveringsutrymme medger enkel servering i såväl koppar, muggar och kannor.

Wittenborg 95 är utrustad med telemetri vilket innebär att maskinen kan kopplas till WI-FI och meddelar då statistik och eventuella fel via e-post. Det är en ny nivå av trygghet i kaffeserveringen och ger vår servicepersonal unika möjligheter att jobba proaktivt och åtgärda eventuella driftstörningar mycket snabbt.

Prova en Wittenborg 95 i er verksamhet.

I januari 2019 är de första automaterna redo för placering i er fikaservering. Kontakta oss för att boka en testperiod där ni får uppleva Wittenborg 95, avnjuta gott kaffe och utvärdera alla dess fördelar.Länkar

Produktblad PDF

Coffeebox produktsida

Evoca produktsida


En grönare kaffeförpackning

En grönare kaffeförpackning

Användningen av plast fortsätter att öka och har 20-dubblats sedan 1960-talet. Plast är till 99% ett fossilbaserat material som orsakar utsläpp av växthusgaser och skyndar på den globala uppvärmningen.

Läs vidare...