OPTIBEAN X

Animo OptiBean X

Optimera kaffepausen på kontoret med denna fantastiska kaffemaskin!

OptiBean X är speciellt utformad för att uppfylla behoven på en arbetsplats. Med en snabb och effektiv bryggprocess kan du servera flera koppar kaffe på bara några ögonblick. Du slipper vänta och kan istället fokusera på att hålla produktiviteten uppe.

 

Animo OptiBean X kaffemaskin

Se OptiBean X i er kontorsmiljö

Scanna QR-koden och upplev OptiBean X på plats hos er. Var passar framtidens kaffeservering in bäst?

Perfekt smak

Det är inte bara hastigheten som gör vår kaffemaskin till det perfekta valet för kontoret. Den levererar också enastående smak och arom till varje kopp. Ett innovativt nyutvecklat bryggningssystem och högkvalitativa komponenter säkerställer att varje kaffepaus blir en njutning för dina sinnen.

Animo OptiBean X kaffemaskin

Smaker att längta till

OptiBean med två kvarnar och två bönbehållare erbjuder en bred smakpalett med något för alla smaker. Perfekt espresso med crema, svarta koppar, cappuccino m.m.

Två koppar samtidigt

Med dubbelt utlopp och en bryggteknik med hög kapacitet serverar OptiBean två koppar samtidigt. Två fullstora koppar utsökt kaffe på under 30 sekunder!

Omfattande kaffemeny

OptiBean X erbjuder upp till 24 goda kaffeupplevelser, i alla typer av muggar eller kannor. Separat hetvattenkran för tevatten utan kaffespill.

Prova OptiBean X
14 dagar kostnadsfritt!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kapacitet och stil

Vi förstår vikten av stil och estetik på kontoret. OptiBean X har en modern och elegant design som passar perfekt in i vilken arbetsmiljö som helst. Den kommer inte bara att tillfredsställa dina kaffebegär, utan också bidra till en stilfull atmosfär på kontoret.

Ge dina kollegor den kaffeupplevelse de förtjänar och skapa en trivsam arbetsplats med OptiBean X. Ta steget mot att förbättra kontorets kaffepaus och investera i kvalitet och bekvämlighet.

Animo OptiBean X serveringsmiljö
Rulla till toppen