+46 (0)321-522 00
mån-tor: 8 - 16:30, fre 8-15:30
Coffeebox Private Brand
  • 13 november 2018

Coffeebox Private Brand

Välj ett unikt kaffe anpassat efter just era smakpreferenser och önskemål för servering i er verksamhet.

Med kaffesorter från hela världen smakar vi oss tillsammans fram till den blandning och rostning som ni önskar servera. Med er egen profil på såväl smak som förpackning skapar vi ett mervärde för er verksamhet med en produkt som alla har en relation till. Välj kaffe från Honduras, Peru, Nicaragua, Brasilien, Kongo, Kenya, Indonesien m.fl.

För socialt ansvar och omtanke om vår miljö väljer vi att erbjuda ekologiskt kaffe med välkända och pålitliga certifieringar som UTZ och Fairtrade.

Till ert kaffe följer en historia med spårbarhet i ursprunget ända ner till den enskilda plantagens arbete med att kultivera och skörda ert kaffe.

Bland våra utvalda plantager finns bland andra Amprocal i Honduras som är ett kvinnokooperativ av odlare. Ungefär hälften av allt arbete inom kaffeodling i världen utförs av kvinnor medan 97% av marken ägs av män. Forskning har visat att pengar i högre grad stannar inom familjen, skapar nytta och långsiktighet när kvinnor har ansvaret vilket gynnar hela kedjan från producent till slutkonsument.

Välkommen att kontakta oss för mer information kring hur vi skapar ert eget kaffe.