+46 (0)321-522 00
mån-tor: 8 - 16:30, fre 8-15:30
Coffeebox - Coffee First
  • 13 november 2017

Coffeebox - Coffee First

För den krävande kaffeälskaren

Coffeebox är den naturliga utvecklingen av en kärlek till kaffe och önskemålet om att dela denna med omvärlden. Vår historia inom professionell kaffehantering kan härledas ända tillbaka till 1970-talet och här står vi nu, 2018, redo att som totalleverantör erbjuda modern kaffeservering för verksamheter med höga krav på kvalitet, tillförlitlighet och smakupplevelse.

Coffeebox verkar inom tre segment; förbrukningsvaror, utrustning och service. I vårt sortiment finner ni uteslutande noga utvalda och beprövade produkter från ledande tillverkare.

Coffeebox Service är en serviceenhet med välutbildad personal som ansvarar för driftsäkerhet och hygien i automatparken. De arbetar förebyggande med serviceåtgärder, åtgärdar eventuella driftstörningar och står alltid till er tjänst när behov uppstår.


Varför just "Coffeebox"?

Genom att forma logotypen som en box och därmed skapa två kognitiva ingångar, språk och form, blir vi lättare att lägga på minnet. Typsnittet är valt för att förmedla elegans, kvalitet och stabilitet. Formen tillsammans med typografin ska signalera en harmonisk komplexitet, en sammansatt enkelhet. Precis som en kopp gott kaffe.

Taglinen ”Coffee First” är framtagen för att vara både enkel och mångbottnad. Den berättar om vår syn på verksamheten; kaffet sätts i främsta rummet vilket lovar kvalitet, noggrannhet med leveranser och flexibilitet. Samtidigt finns det ett kundperspektiv som bär på känslan av den där första koppen kaffe på morgonen, den som Coffeebox gör möjlig. Coffee First.