+46 (0)321-522 00
mån-tor: 8 - 16:30, fre 8-15:30
Animo OptiBean Touch vinner iF-Awards 2018
  • 7 februari 2018

Animo OptiBean Touch vinner iF-Awards 2018

Vi vill stolt meddela att Animo har vunnit det prestigefyllda iF DESIGN AWARD, ett berömt designpris, 2018. En jury bestående av 63 oberoende experter från hela världen hyllar OptiBeans rena designlinjer och högkvalitativa finish.

Konkurrensen var intensiv med över 6 400 bidrag från 54 länder som alla hoppades på att få denna kvalitetsutmärkelse. Utvärderingskriterierna bestod av innovation, funktionalitet, estetik, ansvar och positionering.

Animo´s senaste generation av intelligenta espressoautomater levereras med lättanvänd touchskärm och intuitivt användarinterface. OptiBean Touch kombinerar smakfullt kaffe med användarvänlighet och en distinkt design. Material och konstruktion är hållbara och OptiBean Touch är energieffektiv med sin A+ märkning.


Om iF DESIGN AWARD

I 65 år har iF DESIGN AWARD blivit erkänt som kvalitetsutmärkelse för exceptionell design. IF-märket är världsberömt för enastående designtjänster, och iF DESIGN AWARD är en av de viktigaste designpriserna i världen. Inlämnanden delas ut i följande discipliner:

  • Produkt
  • Förpackning
  • Kommunikation & Service
  • Design / UX
  • Arkitektur och Inredning
  • Professional Concept.

Alla tilldelade poster finns på iF WORLD DESIGN GUIDE, i iF design-appen och visas på iF´s designutställning i Hamburg.

Mer information om iF DESIGN AWARD: https://ifworlddesignguide.com

 
En grönare kaffeförpackning

En grönare kaffeförpackning

Användningen av plast fortsätter att öka och har 20-dubblats sedan 1960-talet. Plast är till 99% ett fossilbaserat material som orsakar utsläpp av växthusgaser och skyndar på den globala uppvärmningen.

Läs vidare...