+46 (0)321-522 00
mån-tor: 8 - 16:30, fre 8-15:30
OptiBean nominerad till German Design Award 2019
  • 27 november 2018

OptiBean nominerad till German Design Award 2019

Animo OptiBean Touch skördar framgångar bland världens designtävlingar.

"Efter att ha vunnit iF Design Award med vår böna-till-kopp kaffemaskin, OptiBean Touch, är vi hedrade att tävla om det här prestigefyllda priset för utmärkt produktdesign", säger Animo är i ett pressmeddelande.

Om Animo

Animo tillverkar högkvalitativa kaffemaskiner och bryggare - användarvänliga maskiner som är slitstarka och lättskötta. Deras automater levererar ett brett utbud av varma drycker. Allt från färskbryggt kaffe, perfekt espresso, cappuccino eller latte macchiato till te, varm choklad och soppa.  Animo har varit verksamma i över 65 år i mer än 75 länder över hela världen. Gott kaffe kräver en bra maskin, och en bra maskin kräver erfarenhet, kompetens och engagemang.

Om German Design Award 

German Design Award bidrar direkt till den övergripande kommersiella framgångar. Priserna delas ut till projekt som verkligen utgör banbrytande bidrag till det tyska och internationella designlandskapet. Den högt värderade internationella juryn garanterar detta. German Design Award identifierar och presenterar unika designtrender: en tävling som utvecklar den designorienterade scenen.